Contact:

Bisschopsmolengang 2B

6211 HZ Maastricht

tel: 043 3622060

info[at]klaartjepeters.nl

waarbij [at] door een @ moet worden vervangen

 

Hieronder vind je enkele links naar interessante websites. Kijk ook even naar mijn netwerk van freelancers:


Politiek en bestuur

 

 

Nederlandse Kring voor de Wetenschap der Politiek

De Nederlandse beroepsvereniging van politicologen.

  

www.decentraalbestuur.nl

Website met veel informatie over lagere overheden.

 

Alumnisite Leidse bestuurskundigen

Mijn oude opleiding pakt het alumnibeleid serieus aan.

Samenleving

 

Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF

De Stichting voor Vluchteling-studenten die hoger opgeleide vluchtelingen in ons land ondersteunt bij hun studie en het vinden van werk, door middel van geld, advies en begeleiding is mijn favoriete goede doel.

 

Universiteitskoor Maastricht

Het Universiteitskoor in Maastricht zingt mooie en bijzondere muziek en is met z’n 70 leden (studenten en docenten) een deel van mijn sociale leven in deze stad.

Netwerk van freelancers

 

En enkele freelancers en ondernemers met wie ik graag samenwerk:

 

Tonco Modderman

Als opdrachtgever bij de Campus Den Haag - Tonco heeft de InCompany-poot opgezet - heb ik hem leren kennen als iemand met hart voor onderwijs(ontwikkeling) op het gebied van politiek en bestuur. Sinds 2009 doet hij dit in het kader van zijn eigen bedrijf en werken we graag samen.  

 

Joost van Katwijk

Mijn oud-collega Joost van Katwijk adviseert overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties die actief zijn in het publieke domein.

 

Sander Peters Tekst

Het tekstschrijfbureau van mijn broer is gevestigd in Nijmegen en heeft een breed aanbod van diensten, variërend van bedrijfsbrochure tot journalistiek interview, van advertentietekst tot flyer en van (e-mail)nieuwsbrief tot personeelsblad. Hij blogt ook verdienstelijk!

    

iTechnetwork

iTechnetwork heeft mijn website gebouwd, op zo'n manier dat ik 'm zelf kan beheren (en dat is geen geringe prestatie).

 

Sanderijn Cels 

Publiciste Sanderijn Cels (1970) heeft diverse boeken op haar naam staan. Ze publiceert regelmatig over de Amerikaanse politiek en de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

 

Marcel van Dam

Marcel van Dam, politicoloog en bestuurskundige, heeft een bureau voor politiek-bestuurlijk advies. Hij doet daarnaast interim-management, en werkt met regelmaat als interim-griffier. Hij is lid van de rekenkamer in NIjmegen. En hij schrijft veel, in kranten en tijdschriften. 

 

Peter Castenmiller

Peter is politicoloog, gespecialiseerd in lokaal bestuur. Hij werkt als adviseur bij ZENC en is lid van de provinciale Zeeuwse rekenkamer. En ook hij schrijft veel...

 

Bilbo Schickenberg

Bilbo maakte de foto op de homepage van deze website, en voor de achterkant van mijn boek over provincies. Hij maakt goede foto's, en is goed met (lastige) mensen, kan ik iedereen verzekeren.

 

Leo Klinkers

Leo werkt al zo'n 35 jaar als bestuurskundig adviseur. Met Klinkers Public Policy Consultants en de 'methode Klinkers' biedt hij overheden, maatschappelijke organisaties en bedrijven steun bij het maken van uitvoerbaar overheidsbeleid. We ontmoetten elkaar in 2006 als lid van de Nationale Conventie, waar we elkaar vonden in een kritisch-constructieve opstelling in het proces van totstandkoming van ons advies.